The best habits for healthy life

Business men's you can lower down your stress levels with training. What is your call?

test3

Урбан таг : М-р Ивица Јанев, балкански шампион во бодибилдинг

5 кратки совети од Ивица Јанев за поефективно вежбање

018E45D8-E5E0-4C39-B384-60BB189B15A2-min

Воздух, вода и правилна исхрана се клучни фактори за здрав и квалитетен живот

IMG_6292

М-р Ивица Јанев во Вип на еден ден со Снеже Велков - Прв дел

М-Р ИВИЦА ЈАНЕВ - МАКЕДОНИЈА НАУТРО НА МРТ1 - Тренинг во домашни услови за време на пандемија

М-Р ИВИЦА ЈАНЕВ - Фитнес со Ивица - Утринска на Телма ТВ

Fitness Exercise is trend or need ?!

Ивица Јанев - Гостување на Канал 5 Телевизија

М-р Ивица Јанев - Гостување на Телма ТВ во емисијата 90 минути

Утринска на Телма - М-р Ивица Јанев - Детоксикација и подготовка за здраво тело

Македонија денес М-р Ивица Јанев - балкански шампион во боди билдинг

Урбан Таг - Ивица Јанев - Како да ги изгубите килограмите?

М-р Ивица Јанев - Македонија Наутро на МРТ1 - Избалансирана исхрана за време на празниците

М-р Ивица Јанев - Телма Клуб - Совети со Ивица Јанев

Aging can be tricked with investing in healthy lifestyle

test2

ЗЛАТО НА БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО 2019 - Classic Phisique, Golden era of bodybuilding

IMG_7022

Ивица Јанев советува при вежбање колку треба да внесувате протеини, јагленохидрати и масти

IMG-990091ca389014132fe7c743e7c401f5-V-01

Утринско кафе со Ивица Јанев: Сакам да одам во крајности

IMG_6154-min

Ивица Јанев: Оставете го стариот и нездравиот начин на живот, време е за нов почеток

IMG-95184af587b699e259cda7f44d683210-V

Утринско кафе со Ивица Јанев: Утрото ми почнува со домашен јаболков оцет кој е еден од еликсирите на младоста

177635383_482962766280465_2142017796615027377_n

М-р Ивица Јанев - Гостување во емисијата "Ние и Вие" на Канал 5 ТВ

М-р Ивица Јанев во Вип на еден ден со Снеже Велков - Втор дел

М-р Ивица Јанев во Вип на еден ден со Снеже Велков - Трет дел

М-р Ивица Јанев гостување во Урбан таг

М-р Ивица Јанев гостување во Телма Клуб на Телма ТВ

М-р Ивица Јанев гостување во Урбан таг-Сара и Биљана успешни клиентки, нивното искуство и променет начин на живот