Training plans

My knowledge is based on

Work

Be part of our awesome community, and transform your body.

Before & After

Photoshoots

100% ПРОФЕСИОНАЛНОСТ + 100% ПОСВЕТЕНОСТ = 100% РЕЗУЛТАТИ

Мојата приказна со Ице започна сосема случајно. Долги години се борев со вишок килограми и не преземав буквално ништо. На страна тоа што имам и проблем со коленото (последниве неколку години со двете). Почнав да одам во теретана, почнав да држам некоја си глупава диета и така еден месец без буквално никаков ефект, затоа што не знаев што треба да вежбам и уште поважно не знаев дека тоа што го јадам е погрешно.
После првата средба со Ице, знаев дека тоа е тоа. Нема веќе мислење, двоумење, размислување, тапкање во место…НЕ. Ме убеди со своето знаење, со професионалноста, со посветеноста кон сите свои клиенти и со успесите на истите што патем ми ги документираше.
Почнав пред нешто помалку од два месеци и дечки, СТВАРНО ТОА Е ТОА! Добив комплетен план за исхрана, внес на витамини и вежби за секој ден, со милион совети како да се приготвува храната, колку да се внесува и објаснувања зошто е тоа толку важно. Не само за изгледот што го посакувам и по којшто копнеам, туку многу, многу повеќе за моето здравје и мојата иднина.
Веќе неполни два месеци терам точно како што Ице ми препорача, изгубив до сега 7 килограми и нескромни 10цм во обем на папок и 13цм во обем на половина!
Се чувствувам здраво, имам повеќе енергија, НАЈАДЕНО (што е нели, најважно :D), не ме болат колената, немам киселини (имав проблеми и со тоа) и почнувам да си го засакувам телото! Целосно ми се смени начинот на размислување, не ни помислувам на прженици или грицки или благо.
И погодете што? Ице е заслужен за тоа. Секогаш присутен, секогаш одговорен и професионален, по малку строг – а баш тоа и ми требаше!, 100% посветен на мене и мојот процес на слабеење и оформување на ново тело, а уште повеќе на НОВА ЈАС со ЗДРАВИ НАВИКИ!
Уште не сме стигнале до врвот, ама убавото е во искачувањето, заедно, зошто така е посилно и посигурно.
Фала ти Ице!

Teodora Josifovska

THE BEST OF THE BEST

Ivica is the best coach in the world. If you need a friend or a person to lead you into the way of living healthy and taking care of your body, he will be there for you 24/7. Living a fast life with not a lot of free time for yourself won’t be a problem because he can adjust the program to fit for everyone and he will push you to achieve your goals even when you don’t feel like it. Choosing Ivica as my personal coach was my best decision that I’ve ever made because not only that I changed the way I look, I also learned how to take a better care for my body and I’ve never felt better. Without him I wouldn’t have been able to achieve all that and I can’t find words that will express how thankfull I am to him.

Filip Pavlov

WORKOUT PLAN

Every workout plan is tailored made according to you and your body type. Not everything is good for everyone so it need to be individual based.

According to one of my schools what is in top 5 in the world, FMS (functional movement system) I will made individual workouts or physical activities what will work with your body and life type and life style.(that is why I need pictures from you if I can’t see you in person).

Body types

According to your age, gender, workout experience, knowledge and capability for gym or home workout you will receive individual workout.

It will be easy to use and you will have texts, pictures or videos explaining each exercise how to execute the exercise with sets and reps. Remember is different for everyone and it is doable for everyone because is made just for you.

Your training program is based on more than 10 years’ experience with wellness, training and nutrition and knowledge based on my education from:  NASM (National Academy of Sport Medicine), ISSA (International Sport and Science), NCSF (National Council of Strength and Fitness), Xsport Fitness University.

In the most of cases my clients are not located near me, so I will teach you and point you where you can do the necessary measurements what you will need to do and provide me. IT IS EASY

If you are located near me and visit my office I will do the necessary measurements for you.

DIET PLAN

Each diet plan is individualized on your individual life style.

When I organize your diet or I call it meal plan I take in consideration many factors. Your life in the past, your life now, your previous habits and now your daily habits are also very important.. Your most favorite food, and your less favorite food are also important for you and your meal plan. Sometimes I use your blood type preferences especially if you are a bit completed case. Food digestion, your metabolism and food allergies are also important for well-balanced meal plan. 

All of this will guide me to your goals and your needs.

You will never starve yourself and I won't do anything to lower down your immune system.

Detox, vitamins and minerals or food replacements (supplements like protein, glutamine or BCAA, of course if you want to use them) are included in your meal plan.

Every detail will be covered.

My goal is to teach you and bring to healthy life style.

My meal/nutrition plan is based on more than 10 years’ experience with wellness, training and nutrition and knowledge gained from ISSA (International Sport and Science),  PTA Global (Personal Training Academy Global), Xsport Fitness University.

In the most of cases my clients are not located near me, so I will teach you and point you where you can do the necessary measurements what you will need to do and provide me. IT IS EASY

If you are located near me and visit my office I will do the necessary measurements for you.

WORKOUT & DIET PLAN

WORKOUT PLAN

Every workout plan is tailored made according to you and your body type. Not everything is good for everyone so it need to be individual based.

According to one of my schools what is in top 5 in the world, FMS (functional movement system) I will made individual workouts or physical activities what will work with your body and life type and life style.(that is why I need pictures from you if I can’t see you in person).

Body types

According to your age, gender, workout experience, knowledge and capability for gym or home workout you will receive individual workout.

It will be easy to use and you will have texts, pictures or videos explaining each exercise how to execute the exercise with sets and reps. Remember is different for everyone and it is doable for everyone because is made just for you.

Your training program is based on more than 10 years’ experience with wellness, training and nutrition and knowledge based on my education from:  NASM (National Academy of Sport Medicine), ISSA (International Sport and Science), NCSF (National Council of Strength and Fitness), Xsport Fitness University.

In the most of cases my clients are not located near me, so I will teach you and point you where you can do the necessary measurements what you will need to do and provide me. IT IS EASY

If you are located near me and visit my office I will do the necessary measurements for you.

 

DIET PLAN

Each diet plan is individualized on your individual life style.

When I organize your diet or I call it meal plan I take in consideration many factors. Your life in the past, your life now, your previous habits and now your daily habits are also very important.. Your most favorite food, and your less favorite food are also important for you and your meal plan. Sometimes I use your blood type preferences especially if you are a bit completed case. Food digestion, your metabolism and food allergies are also important for well-balanced meal plan. 

All of this will guide me to your goals and your needs.

You will never starve yourself and I won't do anything to lower down your immune system.

Detox, vitamins and minerals or food replacements (supplements like protein, glutamine or BCAA, of course if you want to use them) are included in your meal plan.

Every detail will be covered.

My goal is to teach you and bring to healthy life style.

My meal/nutrition plan is based on more than 10 years’ experience with wellness, training and nutrition and knowledge gained from ISSA (International Sport and Science),  PTA Global (Personal Training Academy Global), Xsport Fitness University.

In the most of cases my clients are not located near me, so I will teach you and point you where you can do the necessary measurements what you will need to do and provide me. IT IS EASY

If you are located near me and visit my office I will do the necessary measurements for you.

Required

What is your full name?
What is your email address?
A headline for your testimonial.
What do you think about us?