Индивидуализирани програми за вежбање и меал план

Секоја програма доаѓа со најпрво направени одредени мерења на твоите масти, срце во мирување, крвен притисок и визуелен преглед на хормонален баланс и типот на телото. Потоа се утврдува твојот животен стил т.е. програмата се индивидуализира и се прави меал план и тренинг план според твоите потреби и твоето искуство. Според твоите потреби ќе имаш физичка активност/тренинг во домашни услови, теретана или било каков отворен или затворен простор.

Го добиваш секој детал потребен за успех. Јас не присуствувам за време на твоите тренинзи, туку давам насоки како да се прават вежбите за време на тренинг.

Доколку си лоциран во Скопје ако има потреба јас доаѓам на една или две демонстрации и ти укажувам на грешки а потоа самостојно се продолжува. Демонстрациите или приказот е гратис од мене.

Секоја програма доаѓа со 24 часовна поддршка и ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА СРЕДСТВАТА (доколку не се добијат резултати следејќи ги моите инструкции).

Меал план вклучува:
Листа на храна, план за исхрана за секој ден со заменски оброци, витамини и минерали потребни за тебе, детоксикација.

Тренинг план вклучува:
Тренинг во теретана, тренинг во домашни услови или отворен простор. Тренингот е детален и е со сликовито објаснети вежби со претставени слики и видеа, а е базиран на твоето срце, крвен притисок, знаење, можности и способности.

За повеќе информации и детали инбокс DM https://www.instagram.com/icebbf/

Share your thoughts