About my programs

            Секоја програма доаѓа со најпрво направен информативен разговор и задолжителен прашалник по кој јас работам. Овој прашалник е обемен и детален и ги опфака сите сегменти што ми се потребни, а се од вашиот претходен и сегашен живот.
            За соодветна и правилна изработка на твојата програма воедно ке направиш мерење на твоите масти или БМИ (боди мас индекс) кај мене на веб страна има калкулатор за одредување на БМИ,  ке измерете срце во мирување и крвен притисок, а јас од сликите ке го утврдам вашиот тип на телото и присутни или отсутни хормони кои се веке изразени на вашиот изглед на телото, . По потреба  се прави и крвна слика. Крвната слика е задолжителна доколку имате повеке од 20 вишок килограми. Секако ќе ми бидат потребни слики од вас за утврдување на тип на тело и за понатамошна споредба и работа.

            Потоа се утврдува твојот животен стил т.е. програмата се индивидуализира и се прави меал план и тренинг план според твоите потреби и твоето искуство. Според твоите потреби ќе имаш физичка активност/тренинг во домашни услови, теретана, комбинација или било каков отворен или затворен простор.

           Го добиваш секој детал потребен за успех. Јас не присуствувам за време на твоите тренинзи, туку добиваш насоки како да се изведува вежбите за време на тренинг. Во оваа насока имаш пристап до видео туторијали за изведба на секоја предвидена вежба во твојта програма. 

         Доколку си лоциран во Скопје доколку станува збор за одредена компликација при реализација, изведба на тренингот, постои можност за јас да дојдам на една или две демонстрации и да ти укажувам на грешки а потоа самостојно се продолжуваш. Демонстрациите или приказот е гратис од мене. 

         Секоја програма доаѓа со 24 часовна поддршка и ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА СРЕДСТВАТА (доколку не се добијат резултати следејќи ги моите инструкции)

Цена за месец е 100€  доколку си лоциран/а во Македонија,(оваа цена е за со вклучена објава на социјални медиуми со слики пред/потоа) а без објава +30€

Доколку си во САД 130€ за 30 дена, но може плаќањето и во долари, (оваа цена е за со вклучена објава на социјални медиуми со слики пред/потоа)а без објава +30€

Европа, Азија, Африка, Австралија е 130€ за 30 дена, а без објава +30€

 

Цени за пакети во Македонија

1 месец 100евра
2 месеци 200евра
3 месеци 250евра
6 месеци 450евра

Цени за пакети во Европа, Азија, Австралија, Африка и САД и Канада

1 месец 130евра
2 месеци 250евра
3 месеци 350евра

6 месеци 500евра

Најдобар пакет за старт кој се докажал за најуспешен е 3 месечниот план. Нашиот менталитет не обврува да почитуваме и бидеме доследни секохгаш кога ке платиме однапред!

Доколку сте заинтересирани или имате прашања ви стојам на располагање.

Согласно можноста за креирање навремени плански програми, со оглед на активниот распоред ве советувам за навременост и доследност. Од испракањето на вашите податоци за изработка на вашата програма и старт најчесто се потребни од 7 до 14 дена. Инструкции за старт секогаш се добиваат во Петок, а вашиот официјален старт е Понеделник.

Моја цел и мотивација е квалитет, задоволство и видлив напредок кај секој клиент. 

Меал план вклучува:

 

-Листа на храна, план за исхрана за секој ден со соодветни заменски оброци,
-Рецепти за приготвување на храната,
-Витамини и минерали потребни за тебе,
-Суплементи доколку се потребни и доколку клиентот сака (протеин, есенцијални амино киселини, омега 3….)
-Детоксикација, начин на кој ке го започнете денот со цел подобрување на вашиот дигестивен систем и подобрување на рецепторите за апсорбирање на хранливите материи

Насоки за 

-вода во тек на еден ден,
-колку сол
-на колку часа следува оброк
-какво кафе е дозволено или други пијалоци…
-протокол за луксузни оброци 🙂

….ке ги добиеш сите инструкции за како да си го организираш денот во насока на храна и дневни обврски.
… планот за исхрана вклучува точен и правилен внес на потребните нутритиенти за вас, правилно распределени по оброци и доста важно да нагласам едноставно за приготвување. 

 

 

Тренинг план вклучува:

Индивидуално направен план за вежбање или соодветна физичка активност  базиран на твоите индивидуални параметри:
-моментална психофизичка состојба
-познавање од вежбање 
-твојата способност
-твојата можност
-твоите цели

Тренингот може да биде во теретана, тренинг во домашни услови или отворен простор, или комбинација од двете. Тренингот е детален и е со сликовито објаснети вежби со претставени слики и видеа, а е базиран на твоето срце, крвен притисок, знаење, искуство, можности и способности во насока на остварување на твоите цели.

Објаснување за кардио дали ти е потребно или каков тип на кардио ке биде најдобар за тебе за остварување на твојата цел во насока на здравје и изглед. Мпжеби ке биде потребно и остварување на кардиото во посебни индивидуални срцеви зони доколку си понапреден вежбач или доколку јас оценам дека е потребно.

Објаснување за соодветни серии со повторувања при изведба на вежбите, за правилно дозирање на отпор и терет.

На располагање се над 1000 видео туторијали кои ке ви бидат водилка  за изведба на секоја предвидена вежба. Најверојатно и за првпат ке научете како правилно се изведуваат одредени вежби.

Најверојатно Вие видовте некоја од објавените трансформации и тоа ве мотивира за да го разгледате мојот профил со сите прекрасно променети животи и потоа да ме исконтактирате. Значи тие објавени трансформации Ве мотивираат баш Вас и вие сега ке го започнете тој пат.

Вашата трансформација ќе мотивира некој друг и се така во еден бесконечен ланец ке одиме кон подобри и поквалитетни животи полни со позитивна енергија.

Вашата трансформација е најубава реклама за мојата работа. Вашиот успех го отсликува моето знаење и заедничкиот труд.
Моето знаење без крајниот производ – вашиот успех се само празни зборови…

Не сакате да направите објава од разни ваши причини! Сакате Анонимна соработка.
Нема проблем! Тоа е ваше лично право и никој не смее да го спори или противречи.

-Во тој случај имате доплата од 30е за секој месец соработка, без разлика каде сте лоцирани и каков пакет ке земете.

Дел од овие средства јас лично ги дониорам на лица на кои му е потребна помош. Доколку ме пратите по социјалните мрежи тоа веќе сте го виделе во некоја прилика, сепак не правам маркетинг од моите донации. Истотака може да се случи и да ви пратам директно сметка за да ги уплатите на соодветно лице. Сепак на крај година јас правам една поголема донација со цел да не направам грешка и да сум чист пред себе и секако пред Бога.

Одлуката за објава е ваше право и јас нема да ве убедувам поразлично. Одлучете што сакате и известете ме.

 

Напомена:

При анонимна соработка јас како твој тренер и заслужен за твојот прогрогрес и промена го задржувам правото за твоја анонимна објава на таков начин што во ниту еден случај нема да биде откриен твојот идентитет или би се укажувало на твојот идентитет. Целосно покриено лице и без никаква асоцијација на за твојот идентит. Најчесто вашиот прогрес би го објавувал на стори од инстаграм и фб, а ретко како објава. Доколку се одлучам да направам аноимна објава тоа ке биде во групна објава заедно со останати анонимни клиенти. 

Ова право е мое лично дискреционо како твој ментор и водич!